Wat kunt u van ons verwachten?

U mag van ons verwachten dat u als klant voor ons centraal staat. Daarom mag u erop vertrouwen dat wij u duidelijke informatie geven en dat wij u zo snel mogelijk van dienst proberen te zijn.

Goede bereikbaarheid

Bij Proteq Dier & Zorg doen we er alles aan u zo snel mogelijk te helpen. Veel van uw vragen worden al beantwoord in onze veelgestelde vragen. Mocht uw vraag daar niet bij staan, dan kunt u ons het beste bellen op 072 - 5180 280 tussen 08:00 en 17:30 uur. Wij streven er altijd naar om uw telefonische oproep binnen 5 minuten te beantwoorden. Als u uw vraag per mail wilt stellen, dan is het contactformulier de snelste manier.

Reactietermijnen Proteq Dier & Zorg

Bij Proteq Dier & Zorg doen we er alles aan om u zo zorgvuldig en vlot mogelijk van dienst zijn. In het onderstaande overzicht kunt u precies zien hoe snel u een reactie van ons mag verwachten.

Soort informatieverzoek   Reactietermijn
Beantwoorden van vragen over bestaande en nieuwe verzekeringen bestaande verzekering14 dagen
nieuwe verzekering 5 dagen
Acceptatie van nieuwe verzekeringen en wijzigingen bestaande verzekeringen wijzigingen bestaande verzekering14 dagen
acceptatie nieuwe verzekering 5 dagen
Toesturen van uw polispapieren: nieuwe verzekeringen 14 dagen
bestaande verzekeringen minimaal 21 dagen voor ingang verlenging
Afhandeling van uw declaratie   14 dagen
Klachtenbehandeling reactie klacht 14 dagen

Eerlijk en up-to-date

De regels en wetten voor de verzekeringsbranche worden regelmatig aangepast en dat houden wij uiteraard goed in de gaten. Onze medewerkers worden wekelijks geïnformeerd over wat er speelt in de financiële markt. Benieuwd welke regels voor u als klant van belang kunnen zijn? Bekijk dan bijvoorbeeld onderstaande links eens.

Als u op zoek bent naar onafhankelijke algemene informatie over geldzaken en verzekeringen in het bijzonder, gaat u naar www.wijzeringeldzaken.nl.

Beleggingsbeleid

Misschien wilt u wel meer informatie over ons beleggingsbeleid. Ons beleggingsbeleid is volledig identiek aan het beleggingsbeleid van SNS REAAL, waarvan Proteq Dier & Zorg onderdeel uitmaakt. Lees alles over ons beleggingsbeleid.