Onze hondenverzekeringen

Bij Proteq Dier & Zorg kunt u kiezen uit twee verschillende verzekeringen; de Bewust en de Comfort verzekering. Hoewel u als klant vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit bij beide verzekeringen mag verwachten zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Bewust Verzekering

Herkent u zich in uitspraken als "ik hoef niet elke poep en scheet verzekerd te hebben als ik daardoor maandelijks meer moet betalen", of "ik wil goed verzekerd zijn voor het geval er echt iets ernstigs gebeurd"? Dan past de Bewust Verzekering mogelijk goed bij u.

hond
  • Lagere maandpremie
  • Kies zelf de hoogte van uw eigen risico
  • Heupen en Ellebogen meeverzekerd

De Bewust Verzekering in het kort

Is uw hond jonger dan vijf en bent u zelf goed in staat om voor de kleinere ingrepen en standaard dierenartsbezoeken te betalen, maar wilt u wel goed verzekerd zijn als er echt iets mis is met uw hond? Dan is de Proteq Dier & Zorg Bewust Verzekering misschien iets voor u.

Door als klant zelf voor de kleinere ingrepen te betalen helpt u ons de kosten te verlagen. Door die lage kosten kunnen wij u dan weer een verzekering aanbieden met een aantrekkelijke premie. De Bewust Verzekering is af te sluiten met een eigen risico van € 100, € 150 of € 200 per 90 dagen en u krijgt 85% van uw declaratie vergoed.

"Ik kan zelf prima voor de kleinere ingrepen betalen, maar als het echt mis gaat wil ik goed verzekerd zijn. Ik betaal daarom een lagere premie, met de eigen risico van € 150,-."

Martin

Martin&Diesel


Comfort Verzekering

Herkent u zich in uitspraken als "Ik vind het fijn om zoveel mogelijk verzekerd te hebben", of "Als er iets mis is wil ik min mogelijk over geld na moeten denken"? Dan past de Comfort Verzekering mogelijk goed bij u.

hond
  • Bijzonder complete basisdekking
  • Aanvullende dekkingen mogelijk
  • Heupen en Ellebogen meeverzekerd

De Comfort Verzekering in het kort

Wilt u zich geen zorgen maken om de kosten van medisch noodzakelijke zorg voor uw hond en zoekt u de zekerheid van een bijzonder complete huisdierverzekering? Dan is de Proteq Dier & Zorg Comfort Verzekering mogelijk iets voor u.

De Proteq Dier & Zorg Comfort Verzekering heeft geen eigen risico of een maximale instapleeftijd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om extra aanvullende dekkingen af te sluiten en u krijgt 81% van uw declaratie vergoed.

"Ik betaal liever iets meer om uitgebreid verzekerd te zijn en ik wil graag zoveel mogelijk verzekeren. Ik wil me daarnaast niet druk hoeven maken om een eigen risico."

Bianca

Bianca&Puck


Productverschillen