Waarom zou ik mijn hond verzekeren?

Bereken uw premie


Ruim 279.000 mensen gingen u voor!

Bij Proteq Dier & Zorg krijgen wij vaak de vraag “Waarom zou ik mijn hond verzekeren? Hij is nooit ziek”. Een logische vraag, maar… een ongeluk zit in een klein hoekje en een ziekte komt altijd onverwachts. En dan is het al te laat.

hond

Uw dierenarts kan uw hond vaak weer volledig genezen, maar rekeningen van € 700,- à € 800,- zijn echt geen uitzondering meer. U moet dat geld dan wel hebben.

Als u voor uw teef of reu een Proteq Dier & Zorg verzekering afsluit, hoeft u zich over onverwachte medische kosten ten gevolge van een ongeval en/of ziekte geen zorgen meer te maken. Een prettige zekerheid, voor u en voor uw hond.

"Had ik maar…"

Helaas horen wij elke dag "had ik maar,…" maar dan is het te laat. Te vaak komt het nog voor dat de eigenaar afscheid moet nemen van zijn trouwe hond omdat hij niet in staat is om de medische kosten te betalen. Zover laat u het toch niet komen?

"Toen ik Toby als pup net in huis had, ben ik verschillende hondenverzekeringen gaan vergelijken. Tijdens het vergelijken viel het me op dat de verzekering van Proteq Dier & Zorg erg uitgebreid was. Hoewel de verzekering niet de goedkoopste was, heb ik bewust voor kwaliteit en ervaring gekozen en is Toby nu bij Proteq Dier & Zorg verzekerd. Ik wilde gewoon wat het beste was voor mijn hond."

Stefan en hond Toby

Stefan&Toby

Maak het nu meteen even in orde

Met 'een paar klikken' maakt u uw aanvraag voor een Proteq Dier & Zorg verzekering in orde. Makkelijker kan het niet. U ontvangt de polis en de voorwaarden via de post bij u thuis. U hebt dan nog 14 dagen bedenktijd. Stel uw aanvraag niet langer uit, want u wilt later toch ook niet denken "had ik maar…."?