Daarom Proteq Dier & Zorg

Proteq Dier & Zorg specialiseert zich al jaren in het verzekeren van honden en katten in Nederland. Wat dat precies inhoudt vertellen we u graag.

De grootste huisdierverzekeraar van Nederland

hond

We vinden het lastig om over onszelf te zeggen dat wij in Nederland de huisdierverzekering zijn met de meeste kennis en ervaring. Het past beter bij onze nuchtere, Noord-Hollandse achtergrond om daar niet al te lang bij stil te staan. Toch leek het ons wel juist om er iets over te vertellen, omdat het belangrijk voor u is om te weten. U wilt immers een verstande keuze kunnen maken en dan is het goed om te weten dat wij juist dankzij onze kennis en ervaring de grootste huisdierverzekeraar van Nederland zijn geworden. We vertellen u daarom graag wat dat precies inhoud.

Al ruim 17 jaar 100% focus op honden en katten

Proteq Dier & Zorg houdt zich al vanaf 1998 alleen maar bezig met het verzekeren van huisdieren. Dagelijks zijn bij Proteq Dier & Zorg circa 35 mensen bezig met de verzekering van uw hond. We hebben een eigen dierenarts in dienst, 13 paraveterinairen (gediplomeerde dierenartsassistentes) en veel medewerkers van Proteq Dier & Zorg hebben zelf ook in een dierenartspraktijk gewerkt. We weten dus waar we mee bezig zijn.

Daarnaast is onze administratie speciaal ontworpen voor het verwerken van dierenartsnota’s; dat is tenslotte heel wat anders dan bijvoorbeeld een autoschade. Omdat wij een onderdeel zijn van REAAL schadeverzekeringen N.V. kunnen we waar nodig wel profiteren van de kennis en kunde die daar aanwezig is. Denk daarbij aan zaken zoals automatisering, juridische zaken en personeel & organisatie. Zo combineren we het goede van 100% focus op huisdieren met de kracht en zekerheid van een groot concern.

Uitgebreide marktkennis

hond

Om onze verzekering actueel te houden en zo goed mogelijk op onze klanten aan te laten sluiten is het belangrijk dat wij weten wat er speelt in de markt. Daar stoppen we dan ook veel energie in. We volgen nascholingen, hebben veel overleg met diverse dierenartsen en kijken naar ontwikkelingen in het buitenland. Daarnaast maken we gebruik van onze eigen gegevens, bijvoorbeeld door het analyseren van de declaraties. Daardoor krijgen we inzicht in de behoeften van onze klanten en dat kunnen we vervolgens weer verwerken in onze verzekering.

Prima service

We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat u, onze klant, tevreden bent over onze service. We inventariseren daarom ook regelmatig wat onze klanten van ons vinden. Zijn onze voorwaarden duidelijk? Worden de declaraties snel genoeg afgehandeld? Worden eventuele vragen goed beantwoord?

We merken gelukkig dat onze klanten onze inspanningen waarderen, zoals u kunt lezen op de (onafhankelijke) beoordelingssite KiyOh. U mag gerust weten dat we daar trots op zijn. Maar niets menselijk is ons vreemd, ook wij maken fouten. We zijn dan ook blij dat we dat dan meteen van onze klanten horen, zodat we daarvan kunnen leren (en uiteraard maken we het dan waar mogelijk alsnog in orde).

Ook klant worden?

Benieuwd wat een verzekering voor uw hond bij ons kost? Vul uw gegevens in en bereken eenvoudig de premie voor uw hondenverzekering!