Hoe werkt het?

Bereken uw premie


Ruim 279.000 mensen gingen u voor!

kat

Wat is een kattenverzekering nou eigenlijk? En hoe werkt dat precies? Deze en andere vragen worden ons vaak gesteld; daarom lichten we het hieronder in het kort even toe. Op deze pagina leest u hoe het aanvragen van een verzekering precies gaat.

U wilt zich geen zorgen maken

Als (nieuwe) huisdiereigenaar is het goed dat u weet dat een ongeluk of ziekte tot hoge dierenartskosten kan leiden. Het is daarom verstandig om uw kat te verzekeren, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte rekeningen van de dierenarts.

Een kattenverzekering lijkt op een humane ziektekostenverzekering. Vrijwel alle medische kosten als gevolg van een ongeval en/of ziekte worden vergoed. U sluit de verzekering af om er zeker van te zijn dat u de medische zorg die uw kat onverwacht nodig heeft, kunt betalen. Als verzekeraar nemen wij het risico van deze kosten over en in ruil daarvoor betaalt u maandelijks (of jaarlijks) een bedrag (de premie).

U kiest een dekking

U kiest de dekking die bij de situatie van u en uw kat past en vraagt de verzekering aan. De Proteq Dier & Zorg Comfort Verzekering biedt u een basisverzekering met een brede dekking en de mogelijkheid om extra verzekeringen af te sluiten. U kunt dan zelf kiezen of u de Aanvullende Dekking en/of de Vaccinatie + Crematie Dekking extra wilt afsluiten. De Proteq Dier & Zorg Bewust Verzekering geeft u de mogelijkheid om tegen een scherp bedrag een verzekering af te sluiten, waarbij u zelf kunt kiezen voor de hoogte van uw eigen risicobedrag.

Benieuwd wat er wel of niet gedekt is? Bekijk hier de dekking of bel ons via 072 - 5180 280

U declareert uw nota

Als u bij de dierenarts bent geweest kunt u de rekening sturen naar Proteq Dier & Zorg. U hoopt natuurlijk dat het niet gebeurd, maar als u naar de dierenarts moet omdat uw kat onverwacht ziek wordt of een ongelukt krijgt, is het fijn om te weten dat u zich niet met de financiün bezig hoeft te houden. Na uw bezoek aan de dierenarts kunt u uw declaratie per post of makkelijk en snel online indienen. Nota's van € 500,- of hoger kunnen direct aan de dierenarts uitgekeerd worden en dankzij onze "Express Service" kunt u nota's hoger dan € 250,- binnen 5 werkdagen worden afgehandeld.