Onze kattenverzekeringen

Bij Proteq Dier & Zorg kunt u voor uw kat kiezen uit twee verschillende verzekeringen; de Bewust en de Comfort verzekering. Hoewel u als klant vanzelfsprekend dezelfde kwaliteit bij beide verzekeringen mag verwachten zijn er een aantal belangrijke verschillen.

Bewust Verzekering

Herkent u zich in uitspraken als "ik hoef niet voor elke poep en scheet verzekerd te zijn als ik daardoor maandelijks meer moet betalen", of "ik wil goed verzekerd zijn voor het geval er echt iets ernstigs gebeurd"? Dan past de Bewust Verzekering mogelijk goed bij u.

kat
  • Lagere maandpremie
  • Kies zelf de hoogte van uw eigen risico
  • Online declareren mogelijk

De Bewust Verzekering in het kort

Is uw kat jonger dan tien en bent u zelf goed in staat om voor de kleinere ingrepen en standaard dierenartsbezoeken te betalen, maar wilt u wel goed verzekerd zijn als er echt iets mis is met uw kat? Dan is de Proteq Dier & Zorg Bewust Verzekering misschien iets voor u.

Door als klant zelf voor de kleinere ingrepen te betalen helpt u ons de kosten te verlagen. Door die lage kosten kunnen wij u dan weer een verzekering aanbieden met een aantrekkelijke premie. De Bewust Kattenverzekering is af te sluiten met een eigen risico van € 100, € 150 of € 200 per 90 dagen en u krijgt 85% van uw declaratie vergoed.

"Ik heb er geen moeite mee om voor de kleinere ingrepen te betalen, maar als het echt fout gaat wil ik goed verzekerd zijn. Daarom betaal ik een lagere premie, met de eigen bijdrage van € 150,-."

Eva

Eva&Manny&Champ


Comfort Verzekering

Herkent u zich in uitspraken als "Ik vind het fijn om zoveel mogelijk verzekerd te hebben", of "Als er iets mis is wil ik min mogelijk over geld na moeten denken"? Dan past de Comfort Verzekering mogelijk goed bij u.

kat
  • Bijzonder complete basisdekking
  • Aanvullende dekkingen mogelijk
  • Online declareren mogelijk

De Comfort Verzekering in het kort

Wilt u zich geen zorgen maken om de kosten van medisch noodzakelijke zorg voor uw kat en zoekt u de zekerheid van een bijzonder complete huisdierverzekering? Dan is de Proteq Dier & Zorg Comfort Verzekering mogelijk iets voor u.

De Proteq Dier & Zorg Comfort Verzekering heeft geen eigen risico of een maximale instapleeftijd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om extra aanvullende dekkingen af te sluiten en u krijgt 81% van uw declaratie vergoed.

"Ik betaal liever iets meer om uitgebreid verzekerd te zijn en ik wil graag zoveel mogelijk verzekeren. Ik wil me daarnaast niet druk hoeven maken om een eigen risico."

Bianca

Bianca&Puck


Productverschillen