Waarom zou ik mijn kat verzekeren?

Bereken uw premie


Ruim 279.000 mensen gingen u voor!

Veel mensen vragen zich af of zo'n kattenverzekering nou echt nodig is. Wat kan er nou allemaal gebeuren? Een logische vraag, maar… een ongeluk zit in een klein hoekje en een ziekte komt altijd onverwachts. En dan is het helaas al te laat.

kat

Uw dierenarts kan uw kat vaak weer volledig genezen, maar rekeningen van € 700,- à € 800,- zijn echt geen uitzondering meer. U moet dat geld dan wel hebben.

Als u voor uw poes of kater een Proteq Dier & Zorg verzekering afsluit, hoeft u zich over onverwachte medische kosten door een ongeval en/of ziekte geen zorgen meer te maken. Een prettige zekerheid, voor u en voor uw kat.

"Had ik maar…"

Helaas horen wij elke dag "had ik maar,…" maar dan is het al te laat. Te vaak komt het nog voor dat de eigenaar afscheid moet nemen van zijn trouwe poezebeest omdat hij niet in staat was om de medische kosten te betalen. Zover laat u het toch niet komen?

"Tijdens een verjaardagsfeestje ontsnapte Simba aan de aandacht en snoepte wat hapjes van de salontafel. De cocktailprikker die hij inslikte richtte erg veel schade aan. De dierenarts kon zijn slokdarm gelukkig weer volledig herstellen. Proteq Dier & Zorg vergoedde € 793,20. Simba is inmiddels weer helemaal de oude en snuffelt weer vrolijk rond."

Monique en kater Simba

Monique&Simba

Maak het nu meteen even in orde

Uw aanvraag voor een Proteq Dier & Zorg Verzekering maakt u snel en eenvoudig in orde. Makkelijker kan het niet. U ontvangt de polis en de voorwaarden via de post bij u thuis. U hebt dan nog 14 dagen bedenktijd. Stel uw aanvraag niet langer uit, want u wilt later toch ook niet denken "had ik maar…."?