Achter de schermen

Medewerkers Proteq Dier & Zorg

Bij Proteq Dier & Zorg zijn 34 medewerkers continue in de weer om ervoor te zorgen dat uw huisdier de zorg kan krijgen die hij nodig heeft en dat u de service krijgt die u van ons mag verwachten. Van het verwerken van uw declaraties, het beantwoorden van eventuele vragen, het analiseren en optimaliseren van onze producten en servicetrajecten; onze medewerkers staan voor u klaar!

Samen zorgen we ervoor

Zorgen voor uw huisdier doen we samen. U en Proteq Dier & Zorg. Maar ook het optimaliseren van onze communicatiemiddelen en producten doen we met onze klanten. Door goed naar tips en wensen van klanten te luisteren proberen we continue onze folders, voorwaarden, website en andere uitingen te verbeteren. En omdat u als klant voor ons centraal staat, leek het ons niet meer dan logisch om onze klanten ook visueel in onze uitingen terug te laten komen.

Ook op onze site?

Heeft u zelf nog een mooie foto van u en uw huisdier en wilt u deze graag terug zien op onze site of in ons drukwerk? Stuur ons uw foto en misschien ziet u uwzelf en uw huisdier bij ons terug! Let er wel op dat de foto van voldoende kwaliteit moet zijn (korrelige en wazige foto's kunnen we niet in behandeling nemen) en dat de afbeelding minimaal 800px breed is.

Foto insturen