Wie zijn wij?

Proteq Dier & Zorg is de grootste aanbieder van ongevallen- en ziektekostenverzekeringen voor honden en katten in Nederland. En dat word je niet zomaar. Met een 100% focus op honden en katten en 17 jaar ervaring weten we waar we het over hebben.

Kennis en ervaring

Al onze medewerkers zijn opgeleid om u professioneel, efficiënt en klantvriendelijk te helpen.

Ontmoet ons team

In het nieuws

Als grootste huisdierverzekeraar van Nederland verschijnt onze naam ook weleens in de media.

Lees hier onze persberichten

Privacy policy

U kunt erop vertrouwen dat uw persoonlijke gegevens bij ons in goede handen zijn.

Uw privacy, onze zorg


Onze producten

De Proteq Dier & Zorg verzekeringen zijn ongevallen- en ziektekostenverzekering voor honden en katten, vergelijkbaar met een humane ziektekostenverzekering. Vrijwel alle medische kosten als gevolg van een ongeval en/of ziekte worden vergoed.

Al onze producten worden ontwikkeld om zo goed mogelijk aan te sluiten op onze klanten. We vinden het belangrijk dat de producten bij u blijven passen als er iets verandert aan uw persoonlijke situatie en we proberen zo goed mogelijk met deze veranderingen om te gaan. Als we nieuwe producten ontwikkelen, worden deze eerst uitgebreid getoetst door onder andere productspecialisten, juristen, fiscalisten en directieleden. Als producten eenmaal zijn geïntroduceerd, worden deze regelmatig opnieuw getoetst.

Bij Proteq Dier & Zorg heeft u als klant vrije dierenartskeuze. De dierenarts bepaalt zelf wat medische noodzakelijk en/of verantwoord is. Proteq Dier & Zorg gaat dus niet op de stoel van de dierenarts zitten.

Contact

Proteq Dier & Zorg
Burgemeester Rijnderslaan 7, 1185 MD Amstelveen
Postbus 600, 1800 AP Alkmaar

Telefoon: 072 5180280
Email: info@proteqdierenzorg.nl

Neem bij vragen of reacties contact met ons op via ons contactformulier


Proteq Dier & Zorg is een handelsnaam van Reaal Schadeverzekeringen N.V., KvK 37010992, 100% onderdeel van VIVAT Verzekeringen (REAAL N.V.). Proteq Dier & Zorg biedt schadeverzekeringen aan consumenten aan en heeft hiervoor een vergunning bij de AFM onder registratienummer AFM 12000468.

Proteq Dier & Zorg staat onder toezicht van toezichthouders AFM en DNB:

Proteq Dier & Zorg is aangesloten bij: