Kwaliteit en ervaring

Het verzekeren van honden en katten is een vak apart. Daar moet je verstand van hebben. De mensen die bij Proteq Dier & Zorg werken zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd. Natuurlijk moeten ze verstand hebben van verzekeringen, maar om bij Proteq Dier & Zorg te werken is dat nog niet genoeg. Je moet ook liefde voor het dier hebben, je moet weten wat er in de behandelkamer gebeurt en je moet ook weten wat er allemaal bij komt kijken als een hond of kat ziek is of een ongeluk krijgt.

hoge service

Alle medewerkers van Proteq Dier & Zorg houden van dieren. Veel hebben zelf een hond of een kat en hebben zelf gewerkt in een dierenartspraktijk. Want hoe aantrekkelijk de voorwaarden ook zijn, het zijn de mensen die het doen. Iedereen bij Proteq Dier & Zorg beseft zich terdege dat niemand voor zijn plezier naar een verzekeringsmaatschappij belt, ook niet naar Proteq Dier & Zorg. U wilt dan snel en goed behandeld worden. Dat kan alleen als u een deskundige medewerker aan de lijn krijgt. En daar werken we dan ook hard aan.

Dierenspecialisten

specialisten

Uw huisdier is niet hetzelfde als een auto of een iPad. Bij Proteq Dier & Zorg vinden we dan ook dat een verzekering voor uw huisdier niet op dezelfde manier behandeld moet worden als bijvoorbeeld een verzekering voor uw auto.

Bij Proteq Dier & Zorg zijn er 13 collega’s die een speciale opleiding gevolgd hebben met betrekking tot geneeskundige zorg voor honden en katten. Dat varieert van paraveterinair tot dierenarts. Deze kennis en kunde vinden we noodzakelijk om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn bij inhoudelijke vragen, maar ook als het gaat om het beoordelen van declaraties, in gesprekken met dierenartsen en bij de ontwikkeling van onze producten.

Proteq Dier & Zorg heeft een eigen buitendienst die dagelijks dierenartspraktijken, fokkers, catteries en hondenscholen bezoekt. Vragen, tips en voorstellen die zij krijgen kunnen we vervolgens weer gebruiken om onze dienstverlening te verbeteren. Ook belangrijk is dat we via onze buitendienst goed op de hoogte blijven van wat er zoal speelt in de markt. Speciaal voor dierenartsen, fokkers, catteries en hondenscholen hebben we een aparte site; zakelijk.proteqdierenzorg.nl