Voordeelclub

Voordeelclub

Het zijn dure tijden. Tijd dan ook om u, als klant van Proteq Dier & Zorg een aantal leuke voordelen aan te bieden via de Proteq Dier & Zorg Voordeelclub.

De Proteq Dier & Zorg Voordeelclub is er exclusief voor klanten van Proteq Dier & Zorg en elke klant wordt automatisch (en gratis) lid. Het mooie van de Proteq Dier & Zorg Voordeelclub is dat de voordelen betaald worden door anderen; het gaat dus niet ten koste van uw premie!

Kwaliteit

De medewerkers van Proteq Dier & Zorg zijn continue op zoek naar leuke voordelen voor onze klanten. Dat kan zijn voordeel op een speciaal 'Honden-arrangement', voordeel op honden-/kattenspeeltjes, of voordeel op het maken van een online foto-album. Uiteraard worden de aanbieders vooraf goed gecontroleerd zodat u zeker weet dat u kwaliteit krijgt. Houd deze website daarom goed in de gaten en profiteer mee!


10% korting bij MagazinePlaza

Voordeelclub MagazinePlaza logo

Ieder huisdier is uniek, maar uw huisdier is natuurlijk het leukste dier dat er bestaat. Grijp daarom nu uw kans om alle gekke, vrolijke en bijzondere avonturen van uw huisdier vast te leggen in zijn/haar eigen glossy!

Maak snel en eenvoudig uw eigen glossy!

Bij MagazinePlaza maakt u speciaal voor uw huisdier in een handomdraai een eigen magazine. U hoeft geen ingewikkelde software te downloaden; met het unieke magazine-systeem kunt u direct online aan de slag! Kies uw stijl, maak de pagina's en klaar is uw eigen glossy. Het is dan ook niet voor niets dat MagazinePlaza in november 2012 beoordeeld is als Beste Magazine-site van Nederland. Als klant van Proteq Dier & Zorg ontvangt u 10% korting op de gehele bestelling. Of u nu 1, 10 of 100 magazines bestelt. Vraag simpelweg de kortingscode op en gebruik deze bij de bestelling.

Maak je eigen magazine


10% korting bij Mogi Hondenfotografie

Voordeelclub Mogi Hondenfotografie logo

Mogi Hondenfotografie verzorgt fotosessies op buitenlocaties. Bij u op locatie, daar waar de hond vrij is nemen we de tijd om de hond professioneel op de foto te zetten. Zo'n fotosessie is erg leuk om te doen en resulteert in foto's van de hond in actie, spelend en natuurlijk ook portretfoto's van uw hond en uw gezin. Na een fotosessie worden de foto's professioneel bewerkt en kunt u uit de beste foto's uitvergrotingen of zelfs een canvas bestellen. Een fotosessie kan ook als cadeau worden gegeven.

Hoe werkt de aanbieding bij Mogi Hondenfotografie?

Om voor de aanbieding in aanmerking te komen moet u rekening houden met een aantal simpele spelregels:

  • Na registratie ontvangt u een persoonlijke voucher (30 dagen geldig)
  • De voucher is niet in combinatie met andere acties te gebruiken
  • De 10% korting is geldig op de fotosessies/cadeaubonnen van mogihondenfotografie.nl